Muretaina korvikesed maksapasteediga. Suupiste kaunistuseks on toorjuustu-paprika-petersellikreem, paprikahelbed ja purustatud pistaatsiapähkel. Vaagnal on 12 korvikest. NB! Korvikesed pole krõbedad!
maksapasteet 56% [veisemaks, seapekk, porgand, vesi, sibul, VÕI, sool, suhkur, must pipar, maitsetaimed (sh SELLER), maltodekstriin, vürtsid, glükoos, lõhna- ja maitseaine], korvike [NISUjahu, palmirasv, kookosrasv, päevalilleõli, MUNA, KEEFIR, suhkur, sool, kergitusaine E500, emulgaator SOJAletsitiin], toorjuustu-paprika-petersellikreem [toorjuust (täisPIIM, rõõsk KOOR, VADAKUvalgu kontsentraat, sool, stabilisaator E410, hape E330, juuretis), paprikahelbed, petersell], PISTAATSIAPÄHKEL 2%, paprikahelbed.
Säilivusaeg 2 päeva. Säilitada temperatuuril +2…+6 °C