Lisamenüü

Selver Selver

Selveri Köögist

Selveri Köök

 

Selveri kauplusteketi eripäraks on Selveri Köök.


Oma köögi värskete toodetega varustatakse iga päev kõiki Selvereid üle Eesti.

Selveri Köök tegutseb alates 1998 aastast.


Selveri Köögi tootevalikus on lai valik salateid, valmistoite, magustoite ning kondiitri– ja pagaritooteid. Lisaks valmistatakse ettetellimisel ka peolauatooteid, laste pidulaudadele pakume lastemenüüd

 

Selveri Köögi sortimenti täiendatakse pidevalt, kuid kaks korda aastas leiab aset suurem tootevahetus, mille kokkupanekul lähtume hooaegadest. Selveri Köögi professionaalsed kokad valmistavad maitsvaid koduste retseptide järgi valmistatud toite. Selveri Köögi toidud on tehtud ilma säilitusaineteta ja on alati värsked ning kvaliteetsed.

Selveri Köögi toidud on pakitud kliendisõbralikesse erinevate suurustega pakenditesse. Neid tooteid leiate Selverite kulinaarialettidelt nii kaalukaubana kui ka juba köögis väikepakenditesse pakitult.

 

Kõik peolauatooted on kaunistatud kujul asetatud ühekordsetele vaagnatele ja kaussidesse, millega saab tooted otse peolauale asetada.

Selveri Köögi kõige populaarsemateks toodeteks läbi aastate on olnud kartuli-singisalat ja maksapasteet. Viimastel aastatel on saanud Selveri klientide lemmikuks Kräsupeakook.

Selveri Köök
Tel. 602 4800 (E-L kell 9-16)
E-mail: tellimused@kulinaariatoit.ee
Kulinaaria OÜ
REG 12304610
Taevakivi 7, Tallinn 13619

Euroopa Regionaalarengu Fond

 

Euroopa Regionaalarengu fond logo

 

Projekt „Kulinaaria OÜ ressursitõhususe investeering” sai Euroopa Regionaalarengu Fondist toetust

 

Projekti lühikokkuvõte:

Investeeringu käigus soetab Kulinaaria OÜ uue salati pakkeliini. Kulinaaria OÜ muudab tootmist efektiivsemaks läbi tooraine kasutuse vähendamise tänu uute tehnoloogiate kasutusele võtmisele. Salati tooraine kasutus paraneb 1,7% võrra ja toodangumaht kasvab 20%.

 

Projekti eesmärk ja tulemus:

Projekti eesmärk on saavutada vähemalt 1% suurune ressursikasutuse paranemine ning tõsta ressursitootlikkust. Projekti eesmärgi saavutamiseks soetatakse uus salatite pakkeliin. Salatite pakkeliini soetamise eesmärk on vähendada salatite pakendamisel tekkiv jääk 1,91%-lt 0,22%-ni ning tõsta ressursitootlikkust. Projekti tulemusena muutub võimalikuks ka majoneesipõhiste salatite toodangumahu kasvatamine hinnanguliselt 20% võrra.

 

Toetuse summa (EUR):

137 500

Sulge